AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2016

Ennakko: Ilves-PS Kemi

Ennakko: Ilves-PS Kemi

Kolmantena Veikkausliigan sarjataulukossa majaileva Ilves isännöi sarjanousija PS Kemiä sunnuntaina.

Kuntopuntarin ykkösenä oleva Ilves jatkaa taisteluaan mitalista, kun vastaan asettuu niin ikään hyviä otteita esittänyt PS Kemi.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahteen otteeseen. Toukokuun alussa PS Kemi voitti kotonaan viime hetken maalilla numeroin 1-0 (0-0) ja heinäkuun lopussa Tammelassa ottelu päättyi puolestaan tasanumeroihin 1-1 (1-1). Ilveksen maalista vastasi vahvaa kautta pelaava Lauri Ala-Myllymäki.

Kemiläisvierailija on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa 28 ottelua, joista se on voittanut 10, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt 14 kertaa. Kasassa on yhteensä 34 sarjapistettä. Viime ottelussaan keskiviikkona joukkue hävisi kotonaan FC Lahdelle numeroin 2-4 (2-1).

Ilves on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa myöskin 28 ottelua, joista se on voittanut 14, pelannut viidesti tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on 47 sarjapistettä ja sijoitus kolmas. Viime ottelussaan keskiviikkona Ilves kaatoi KuPS:n vieraskentällä numeroin 2-1 (0-0) Mikael Soisalon ja Ala-Myllymäen maaleilla.

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella loppukauden sivussa olevat puolustajakapteeni Antti Hynynen, keskikentän Eero Korte sekä hyökkäyksen Mika Lahtinen. Lisäksi senegalilaistaikuri Emile Paul Tendeng on korttitilin täyttymisen takia sivussa. 16-vuotiaat Martti Haukioja ja Artturi Ruuth ovat viikonloppuna B-junioreiden ottelussa.


Ilves-PS Kemi sunnuntaina 25.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia