AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2016

Wiss iloitsi: "Ilves oli aivan loistava"

Wiss iloitsi: "Ilves oli aivan loistava"

"Jallu" ylisti joukkuettaan KuPS-voiton jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Voitontahtoa pursuava Ilves pääsi juhlimaan keskiviikkoiltana Kuopiossa.

Ilves saalisti Savon Sanomat Areenalta arvokkaan 1-2-vierasvoiton värikkäiden käänteiden jälkeen jatkaen mitalin ja europaikan metsästystä. Joukkue juhlikin hienoa voittoaan pukukopissa täysin siemauksin.

Päävalmentaja Jarkko Wiss oli erittäin tyytyväinen omien suojattiensa esitykseen.

- Ilves oli aivan loistava. Me kontrolloitiin peliä alusta saakka. Me oltiin hyviä pallollisena ja kontrolloitiin peliä ihan täysin. KuPS:n paikat tulivat pääasiassa Salamin oman henkilökohtaisen taidon kautta. Meidän ohjauspelimme toimi hyvin ja erikoistilanteita oli sen ansiosta vähän, valmentaja iloitsi.

- 1-0-maalin jälkeen tuli aika paljon ylämäkeä eteen. Pojat jaksoivat onneksi jauhaa omaa pelaamistaan ja palkinto tänään saatiin. Miehekäs esitys nuorelta joukkueelta, Wiss kiitteli.

Voittomaali lopussa maistui Wissille erityisesti.

- Tämä oli eka kerta tällä kaudella kun noustaan lopussa voittoon. Me olemme vieneet monia muitakin pelejä, mutta ei ole vaan saatu niskoja poikki. Hyvä esitys, pojat ovat kasvaneet kauden mittaan. He ovat rauhallisia pallon kanssa ja toivottavasti jaksavat kauden loppuun saakka, valmentaja toivoi.

- Nyt tehtiin viisi muutosta avaukseen. Rotaation kautta me saadaan tuoretta voimaa peliin. Pelaajien roolit on tehty selviksi ja me käytämme pelaajiemme vahvuuksia, valmentaja muistutti.


Ilves-PS Kemi sunnuntaina 25.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia