AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2016

Vuorinen myönsi SJK:n paremmuuden

Vuorinen myönsi SJK:n paremmuuden

Petri Vuorinen joutui pettymään. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtasi keskiviikkona Seinäjoen Jalkapallokerhon paikallisottelussa 4322 katsojan edessä. SJK vei kolme pistettä lukemin 1-2.

– Ensimmäiseksi, kun häviää, niin pitää olla rehellinen, vaikka on paikallispeli. Fakta on se, että SJK oli tänään parempi. Toiseksi, tunnelma on pettynyt, kun emme itse pystyneet parempaan. Siinä on minulla ja joukkueella peiliin katsomisen paikka, miksi emme. SJK on ollut syyskierroksella Veikkausliigan pelillisesti paras joukkue. Tuloksia en muista, mutta he ovat pelanneet todella hyvin, VPS-päävalmentaja Petri Vuorinen sanoo seuransa verkkosivuilla.

VPS ei saanut toisella jaksolla varsinaista kirivaihdetta päälle kunnolla. Vuorinen otti ensisijaisesti asiaa omalle kontolleen.

– Se johtui totta kai SJK:n hyvästä tekemisestä. He suorittivat pallonhallintaansa hyvin ja rauhallisesti ja joskus toisella jaksolla väsymys alkaa painaa puolin jos toisin, eikä jakseta prässätä enää niin hyvin ja välit kasvavat. Johtui totta kai minunkin huonoudestani, ettei valmentaja tänään onnistunut valmistamaan joukkuetta siihen tarpeeksi hyvin, Vuorinen toteaa.


FC Inter-VPS maanantaina 26.9. kello 18.30 Veritas stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia