AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2016

PS Kemin pettynyt Åhman jakoi tunnustusta HIFK:lle

PS Kemin pettynyt Åhman jakoi tunnustusta HIFK:lle

Jari Åhman oli luonnollisesti pettynyt perjantain tappiosta, mutta hän jakoi silti tunnustusta HIFK:n kannatajille tunnelman luomisesta. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman oli luonnollisesti pettynyt perjantai-iltana pelatun ottelun lopputulokseen. Kemiläiset taipuivat vieraissa HIFK:lle 1-3.

Tappiosta huolimatta Åhman kehui HIFK:n kannattajien luomaa ottelutunnelmaa.

– Se on mahtavaa aina pelata täällä, kun on tuo fanijoukko joka huutaa. Kylmät väreet menee kun pääsee kentälle, Åhman kertoi.

– Tänään oli ehkä mahdollisuus olla mukana pelissä, mutta kuten niin monesti tänä vuonna niin omista pienistä virheistä rankaistaan ja sen jälkeen pelaaminen on hieman haastavampaa kun ollaan takaa-ajoasemassa.

PS Kemin 1-2-kavennusmaalin jälkeen joukkue sai selkeästi lisää henkistä voimaa, mutta ratkaiseville maalipaikoille kemiläisryhmä ei päässyt.

– Saatiin 2-1-maali ja oltiin mukana pelissä. Ei vain saatu tehtyä tasoitusmaalia millään. Tällaista tämä on. Kaikki kunnia IFK:lle ja hyvän sykkeen saavat päälle. Ei tässä vielä voida tuuletella, että Veikkausliigaa pelataan ensi kaudella vaan taistelun pitää jatkua, Åhman sanoi.


PS Kemi-FC Lahti keskiviikkona 21.9. kello 17 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia