AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2016

Daniel ​Kollar kiitteli PK-35 Vantaan taisteluilmettä

Daniel ​Kollar kiitteli PK-35 Vantaan taisteluilmettä

PK-35 Vantaan maalivahti Daniel Kollar löysi joukkueensa perjantain esityksestä hyviä asioita tappiosta huolimatta. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa hävisi perjantaina Rovaniemen Palloseuralle niukasti 0-1. Ottelun ainokaisen ampui rangaistuspotkusta Juha Pirinen.

Vantaalaisten maalivahti Daniel Kollar harmitteli ottelun jälkeen niukkaa tappiota, mutta kiitteli samalla joukkueen taisteluilmettä. Kollarin mielestä hyvä peliesitys antoi uskoa loppukauteen.

– Päätimme, että taistelemme loppuun asti, vaikka tilanne on mitä on. Mielestäni jokainen jätkä jätti tänään kaiken kentälle. Siitä voimme olla ylpeitä. Totta kai häviö harmittaa, sillä haimme kolmea pistettä. Annoimme kuitenkin kaikkemme ja tähän se tänään riitti, Kollar sanoi.

Kollar oli lähellä nousta joukkueensa sankariksi. Hän torjui Robert Taylorin rangaistuspotkun avausjaksolla, mutta toistamiseen hän ei 11-metrisen pysäyttämisessä toisella jaksolla onnistunut.

– Tässä sarjassa erot ovat pieniä. Jos asenne on kohdallaan, saamme hyvän fiiliksen päälle ja kaikki taistelevat toistensa eteen, pystymme haastamaan tässä sarjassa vielä kenet tahansa, hän painotti.


PK-35 Vantaa-HIFK tiistaina 20.9. kello 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia