AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2016

Vuorinen: "Haluamme voittaa näitä pelejä"

Vuorinen: "Haluamme voittaa näitä pelejä"

Tasapelistä jäi kitkerä sivumaku Petri Vuoriselle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS haki perjantaina pisteen Tammelasta Ilveksen vieraana, mutta piste tyydytti vepsulaisia vain osin.

Ilves aloitti ottelun hyvin halliten ensimmäistä kymmentä minuuttia. Sen jälkeen VPS sai ottelun hienoisesti kontrolliin, muttei päässyt maalintekopaikoille vielä avausjakson aikana.

– Ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Meidän pelaamisessa tekeminen oli vähän rauhatonta. Syötöt karkailivat ja niin edelleen, VPS-luotsi Petri Vuorinen jutteli pelin jälkeen.

Toisella jaksolla Vepsu pääsi pelin rytmiin kiinni heti alusta ja sai painettua pelin lähelle Ilveksen boksia. Murtautumispaikkoja oli useita, mutta vielä olisi voinut olla aavistuksen vaarallisempi. Ilveksen tilanteet tulivat lähinnä lähivapaapotkuista ja kulmapotkuista.

– Pääsimme tekemään asioita, joita halusimme. Joissain peleissä emme ole päässeet noin paljoa yrittämään murtautumista kuin nyt, joten otimme nyt askeleen eteenpäin. Oli siinä rimaa ja kaikkea, mutta olisimme voineet olla vielä vaarallisempia. Ihan ei riittänyt tänään voittoon, mutta tämä voi muodostua jatkoa ajatellen vielä tärkeäksi puoliajaksi meille, Vuorinen harmitteli.

Asennepuoli oli VPS:lla kunnossa.

– Tänään joukkueen ilme ja tahtotila olivat hyvällä tasolla. Siitä kiitos jätkille. Kopissa oli kuitenkin pelin jälkeen jossain määrin pettyneitä pelaajia, sillä tulokseen emme ole tietenkään tyytyväisiä, kun tietää sarjatilanteen. Haluamme voittaa näitä pelejä, Vuorinen totesi.


VPS-SJK keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia