AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2016

Valakari iloitsi SJK-pelaajien työmäärästä

Valakari iloitsi SJK-pelaajien työmäärästä

SJK juhli voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kaatoi perjantaina FC Interin Billy Ionsin maalilla 1-0. Seinäjokelaistan valmentaja Simo Valakari kiittelee seuransa sivuilla joukkueen työmäärää.

- Joukkueena tehtiin erinomaisesti työtä. Oli hyvä joukkue-esitys. Billy (Ions) on tullut kovilla odotuksilla ja me tiedettiin, millainen pelaaja hän on. Sai heti maalin tähän alkuun, se oli erittäin hienoa. Se ei ollut sattumaa, hän on tehnyt kovasti töitä harjoituksissa ja halunnut tulla joukkueeseen sisään. Maalin jälkeen vastustaja satsasi hyökkäykseen. Me pelattiin liian nopeita hyökkäyksiä ja ratkaisevat syötöt lähtivät liian kaukaa ja liian hätäisesti, Valakari sanoo.

Valakarin mukaan peli oli täysin kontrollissa.

- Aimar ja Juhani Ojala tulivat hyvin sisään, meidän vanhat pelaajat ovat auttaneet siinä. Aimarin kanssa olemme maajoukkuetauolla päässet hyvin harjoittelemaan. Ojala näytti tänään, miten laadukas pelaaja hän on. Siitä ei ole ollut kysymyskään. Kysymys on siitä, että hän pysyy terveenä ja saadaan pelejä alle. Oli kiva saada Laaksonen ja Hetemaj takaisin. Meillä oli hyviä pelaajia vaihdossakin. Tämä on erinomainen tilanne, tulee mielenkiintoinen syksy, huomauttaa Valakari.

RoPS-SJK maanantaina 12.9. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia