AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2016

Pennanen: "Tosi tärkeä voitto"

Pennanen: "Tosi tärkeä voitto"

Petteri Pennanen nauttii kovista otteluista. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi väkevää menoaan perjantain Veikkausliigakierroksella. KuPS-joukkue tuli maajoukkuetauolta hyvin harjoitelleena taistelutahtoa täynnä ja väänsi kovan IFK Mariehamnin nurin maalein 2-1.

Hyökkääjä Gbolahan Salami viimeisteli kuopiolaisten molemmat maalit. Kapteeni Petteri Pennanen lukeutui maalintekijän ohella kotijoukkueen avainpelaajien joukkoon. Pennanen jakeli kanssapelaajilleen erinomaisia oivaltavia syöttöjä, joista aukesi useita maukkaita maalintekomahdollisuuksia.

- On tosi tärkeä voitto. Oliko peli sitten ensi jaksolla hermostunutta vai mitä, mutta peliä ei saatu rullaamaan kunnolla eikä peliin saatu tarpeeksi vauhtia. Toisella jaksolla me päästiin hyvin selustaan ja oltiin vaarallisia. Olisi voinut olla isompikin voitto kuin 2-1, kapteeni Petteri Pennanen totesi.

- Ensimmäinen maali tuli rangaistuspotkusta. Siinä tapahtui nurinveto. Näin että Diego Assis kääntyi ja iskin kiinni irtopalloon. Vastustaja osui jalkaan ja se oli selvä pilkku. 2-1 tuli Mika Ääritalon vastaiskusta, Ärtsiltä hyvä laitto keskeen ja siinä oli helppo paikka laittaa 2-1:een, Pennanen iloitsi.

Vahvasti pelaava KuPS-joukkue nousi sarjataulukossa jo kolmannelle tilalle. Kaikissa loppukauden otteluissa on siten suuret panokset.

- Kiva on pelata, kun peleissä on paljon panosta. Isoja pelejä on edessä. Jokainen pelaaja haluaa pelata näitä pelejä, Pennanen muistuttaa.


VPS-KuPS maanantaina 12.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia