AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2016

Kangaskolkka: "Parempaa suoritusta haettiin"

Kangaskolkka: "Parempaa suoritusta haettiin"

Aleksei Kangaskolkka kiitteli peliä. mutta ei tulosta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn joutui taipumaan tappioon perjantaisella Veikkausliigakierroksella.

IFK haki Kuopiosta hyvää lopputulosta ja piti kotijoukkuetta tiukoilla pitkiä aikoja. KuPS-hyökkääjä Gbolahan Salami onnistui iskemään kaksi palloa IFK:n verkkoon ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan hienoa kotivoittoaan.

Tasoitusosuman iskenyt ja kaksi IS-tähteä hankkinut IFK-hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka oli sen sijaan pettyneellä mielellä tappiopelin jälkeen.

- KuPS oli tehokas omissa paikoissaan. Me pelataan ihan OK-peliä ja luodaan paikkoja, KuPS tekee sen paremmin. Toisella jaksolla tuli kiire monta kertaa. KuPS on laadukas joukkue, maalintekijä muistuttaa.

- 1-0:n jälkeen meidän oli pakko avata omaa peliämme. Nopeasti saatiin 1-1, sitten tuli 2-1. On erilaista pelata silloin kun on tappiolla, välimatkoja tulee linjojen väliin. Propsit KuPS:lle hyvästä suorituksesta, yhdeksän pistettä meiltä on kova suoritus, Kangaskolkka tunnusti.

Hyökkääjä kävi kovaa painia kuopiolaisten kookkaiden toppareiden kanssa. KuPS-puolustukselle sattui ottelussa yksi kohtalokas virhe, josta Kangaskolkka pääsi rankaisemaan armottomalla tyylillä.

- Toppari ajatteli, että siinä tilanteessa aikaa on enemmän. Se oli puolustajalta kunnianhimoinen yritys. Ne pitää haistella ja tällä kertaa puolustaja teki virheen, maalintekijä kuvailee hienoa onnistumistaan.

- KuPS:n topparit ovat syöneet hyvin täällä Kuopiossa. Heidän kanssaan saa painia. Ihan kiva peli, vaikka hävittiinkin. Parempaa suoritusta me haettiin, kuusi päästettyä maalia kolmeen peliin on vähän liikaa, hyökkääjä muistuttaa.


IFK Mariehamn-PS Kemi maanantaina 12.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia