AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

​Lundberg: "KuPS:n hyökkäysvoima ongelmana"

​Lundberg: "KuPS:n hyökkäysvoima ongelmana"

"Lundis"pettyi tappioon. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjakakkosena oleva IFK Mariehamn kärsi kirvelevän tappion perjantaina Kuopiossa.

KuPS ja IFK taistelivat pisteistä hyvätasoisessa Veikkausliigaottelussa, jossa kotijoukkue oli tällä kertaa astetta tehokkaampi.

- Totta kai me olemme pettyneitä. Kärsimme tällä kaudella kolme tappiota KuPS:lle. KuPS on vahva joukkue täällä. Tämä oli tasainen peli 2-1-maaliin asti. Sen jälkeen me avasimme omaa peliämme ja KuPS sai tilanteita, päävalmentaja Peter Lundberg totesi.

Kuopiolaisten vahva hyökkäyspelaaminen aiheutti runsaasti painetta IFK:n puolustukselle.

- Salami oli hyvä tänään. KuPS hyökkäsi voimakkaasti ja heidän kaksi hyökkääjäpelaajaa juoksivat vahvasti. Se oli meillä ongelmana. Me pelasimme täällä nyt paremmin kuin viimeksi, mutta se ei ollut tarpeeksi, valmentaja totesi.

IFK pelasi toisella jaksolla pitkään kolmen alakerralla tasoitusta hakien. Sitä ei onnistuttu saamaan aikaiseksi ja pitkälle kotimatkalle oli lähdettävä pettynein mielin.

- 2-1-maalin jälkeen meidän piti päästä eteenpäin ja tehdä itse maali. Loppukaudella mennään peli kerrallaan eteenpäin, valmentaja totesi.


IFK Mariehamn-PS Kemi maanantaina 12.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia