AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2016

HIFK:n leirissä odotetaan huikeaa syksyä

HIFK:n leirissä odotetaan huikeaa syksyä

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:lla on jäljellä yhdeksän liigaottelua, joista neljä pelataan vielä kotikentällä.

Panoksena on sarjapaikka, sillä HIFK on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa kymmenentenä 21 sarjapisteellä. Liigakarsijan paikalla oleva FC Inter on tasapisteissä HIFK:n kanssa. HIFK ei ole tällä kaudella onnistunut voittamaan perjantaina kohdattavaa Vaasan Palloseuraa.

– VPS on haastava vastustaja, mutta olemme tällä hetkellä hyvässä iskussa. Olemme saaneet harjoitella rauhassa maaottelutauon ajan ja koko joukkue on valmiina perjantain kamppailuun. Odotettavissa on vaikea matsi, mutta olemme vahvoilla kotiyleisömme edessä, HIFK:n kärkimies Pekka Sihvola sanoo.

VPS-ottelun jälkeen HIFK pelaa kolme elintärkeää ottelua, kun se kohtaa samoista sijoituksista taistelevat FC Interin, PS Kemin ja PK-35 Vantaan. Sihvola vakuuttaa olevansa luottavainen loppukauden otteluohjelman suhteen.

– Aivan huikea syksy tulossa. Jos tässä tilanteessa on jotain hyvää, niin loppukauden peleissä on ainakin panosta. Tulemme joukkueena tekemään ihan kaikkemme, taistelemaan loppuun asti jokaisen pallon, jotta saamme raavittua tarvittavat pisteet kasaan. Nyt jos koskaan tarvitsemme jokaisen IFK-kannattajan tukea, Sihvola päättää.


HIFK-VPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia