AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2016

Pihamaa: "HJK on aina HJK"

Pihamaa: "HJK on aina HJK"

Pasi Pihamaa ei hämäänny HJK:n viime kierrosten tuloksista. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja PK-35 Vantaa kohtaavat torstaina Sonera Stadiumilla ja vantaalaiset hakevat ensimmäistä pistettään naapureiltaan.

PK-35 Vantaa ja HJK ovat kohdanneet toisensa sarjapeleissä tällä jo kahdesti. Toukokuussa PK-35 Vantaa pelasi Myyrmäessä hyvän ottelun, mutta HJK vei lopulta sarjapisteet maalein 1-2. Heinäkuinen kohtaaminen Töölössä alkoi Punamustien kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla, kun HJK iski neljä maalia jo aikaisessa vaiheessa. Loppulukemat kirjattiin lopulta HJK:n eduksi maalein 4-2.

Vaikka HJK on joutunut mestaruustaistelussa takaa-ajajaksi, ovat helsinkiläiset PK-35 Vantaan päävalmentajan Pasi Pihamaan mukaan keskiviikkona suuria ennakkosuosikkeja.

– HJK on aina HJK, oli sarjatilanne mikä tahansa. He ovat aina ennakkosuosikkeja. Vaikka heillä on nyt viisi heikompaa peliä alla, he painivat kuitenkin vähän eri sarjassa. Lähdemme peliin altavastaajina, mutta pyrimme tekemään parhaamme, Pihamaa linjaa.

– Osa pelaajista haluaa varmasti pestä vähän kasvojaan edellisen tappion jälkeen, vaikka sillä pelillä ei ole enää merkitystä. Nyt on eri tilanne ja eri pelaajat kentällä, Pihamaa sanoi viitaten heinäkuiseen HJK-tappioon.


HJK-PK-35 Vantaa keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia