FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2016

Kolme nuorta pelaajaa PK-35 Vantaan riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35 Vantaan riveihin

PK-35 Vantaa on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla. Hyökkäyspään pelaajat Abaas Ismail ja Driton Shala ovat solmineet sopimukset PK-35 Vantaan kanssa. Lisäksi keskuspuolustaja Leo Väisänen siirtyy HJK:sta Punamustiin lainalle loppukauden ajaksi.

Hyökkääjä Abaas Ismailin sopimus ulottuu kauden 2017 loppuun saakka. Lisäksi sopimuksessa on optio yhdestä lisäkaudesta. 18-vuotias Ismail on PK-35:n oma kasvatti, joka on pelannut alkukauden PK-35/VJS:n A-poikajoukkueessa. Lisäksi Ismail on esiintynyt Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueessa.

19-vuotias Driton Shala sen sijaan on solminut Punamustien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, jossa on lisäksi optio kaudesta 2017. Viimeksi FC Lahtea edustanut Shala viihtyy kentällä hyökkäävissä rooleissa. Hän teki debyyttinsä Veikkausliigassa jo kaudella 2014 vain 16-vuotiaana. Ismailin tavoin myös Shala on ollut mukana alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmässä.

HJK:sta loppukaudeksi lainattu Leo Väisänen on pelipaikaltaan keskuspuolustaja. 19-vuotias Väisänen ehti pelata HJK:n paidassa tällä kaudella kolmessa sarjaottelussa. Viime kaudella helsinkiläistoppari edusti Kakkosessa pelavaa Klubi 04:ää. Myös Väisänen on edustanut Suomea eri ikäluokkien poikamaajoukkueissa. Punamusta pelipaita on Väisäselle jo ennestään tuttu, sillä hän on edustanut juniorivuosinaan jonkin aikaa myös PK-35:n riveissä.

Lisäksi PK-35 Vantaa on käyttänyt nuoren Ahmed Said Ahmedin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta. Näin ollen tällä kaudella liigadebyyttinsä tehnyt Said Ahmed jatkaa Punamustien riveissä myös tulevalla kaudella.

Uusista pelaajista Ismail ja Shala ovat käytettävissä jo tänään, kun PK-35 Vantaa kohtaa vieraskentällä HJK:n. Väisänen sen sijaan ei saa pelata vielä HJK:ta vastaan, mutta hän on mukaan perjantain kotiottelussa PS Kemiä vastaan.


HJK-PK-35 Vantaa keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.


vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia