AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2016

Voitto oli Interille henkisesti tärkeä

Voitto oli Interille henkisesti tärkeä

Shefki Kuqi pääsi nauttimaan voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter kesti sunnuntaina ja pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoa Veikkausliigassa sitten kesäkuun alun. Niukka 2-1 -voitto FC Lahdesta oli joukkueelle henkisesti enemmän kuin tärkeä.

- Kyllä tämä voitto oli joukkueelle palkkio upeasta taistelusta kentällä. Varsinkin pelin lopussa pelaajat pelasivat uhrautuvasti joukkueen eteen. Kolme pistettä on varmasti henkisesti tärkeä meille, myöntää päävalmentaja Shefki Kuqi seuransa sivuilla.

Inter-luotsi Kuqi ei lopulta ollut ihan hirveän yllättynyt voitosta. Takana oli hyvä viikko harjoituskentällä.

- Olemme käyneet paljon ongelmakohtia läpi harjoituskentällä. Meillä oli takana erittäin hyvä viikko harjoituskentällä ja sen perusteella osasin odottaa hyvää tulosta tänään, toteaa Kuqi.

Itse ottelussa Kuqi oli tyytyväinen pelin ensimmäiseen jaksoon ja toisen jakson alkuun. Pelin lopussa häntä miellytti joukkueen taistelu.

- Ensimmäinen jakso oli hyvässä kontrollissa. Jakson loppuun saimme tärkeän maalin. Toisella jaksolla meillä oli paikka tehdä kolmas maali, mikä olisi tappanut pelin lopullisesti. Lahti sai kuitenkin tehtyä tasoituksen ja loppu olikin melkoista taistelua, näkee Kuqi.

FC Inter-Ilves lauantaina 27.8. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia