AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2016

Malinen varoittaa: "Kemin itsetunto vahva"

Malinen varoittaa: "Kemin itsetunto vahva"

Juha Malinen ei muistele menneitä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS matkaa lauantaina kauden kolmanteen Lapin derbyyn PS Kemin vieraaksi.

RoPS-luotsi Juha Malinen ei katsele kovin pitkälle taaksepäin, vaan toteaa joukkueitten tilanteen olevan parhaiten tulkittavissa lyhyellä jänteellä. PS Kemi kaatoi edellisviikonloppuna FC Interin kotonaan 3-1.

- Emme juurikaan katsele kuntopuntareita, vaan puhumme viimeisen viikon vireestä. Kemin itsetunto on tällä hetkellä vahva, Malinen varoittaa.

- He ovat löytäneet uusista pelaajista oikeita palasia joukkueeseensa. Edellisestä voitosta heillä on ollut vielä viikko lisää aikaa hitsaantua yhteen. Kemissä tiedetään, että omalla pelillään he ovat vaarallisimmillaan.

RoPS on vienyt kaksi edellistä kohtaamista tällä kaudella varsin vakuuttavasti, mutta näitä Malinen ei halua lauantain ottelun alla enää muistella lainkaan.

- Yleensäkin derby-otteluissa kaikki sarjataulukkoon liittyvät, kakki entiset tekemiset täytyy kyetä unohtamaan ja keskittyä vain kyseiseen hetkeen, Malinen painottaa.

- Ei ole vaikea ennustaa, että joudumme Sauvosaaren kapealla kentällä todella kovaan paikkaan. Meidän valmistautumisen täytyy onnistua todella nappiin, jotta saisimme haettua Kemistä sen mitä tavoittelemme.


PS Kemi – RoPS lauantaina 20.8. kello 16.00 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia