AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2016

​Tatar kiittää luottamuksesta - "Olen erittäin tyytyväinen"

​Tatar kiittää luottamuksesta - "Olen erittäin tyytyväinen"

Boris Tatar on ollut tärkeä lenkki Kuhnureissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ensimmäistä Veikkausliigakauttaan FC Lahdessa pelaava montenegrolainen Boris Tatar on noussut avauskaudellaan joukkueen luottomiesten joukkoon.

Tatar puski viikolla Kuhnureitten avausmaalin, kun voitoton putki katkesi Ilvestä vastaan. Täydet kolme sarjapistettä ja henkilökohtainen onnistuminen lämmittivät montenegrolaispuolustajan mieltä.

- Kyseessä oli todella tärkeä voitto, sillä emme olleet voittaneet yli kuukauteen ennen tuota ottelua. Voitolla oli tärkeä merkitys niin itseluottamuksen kuin myös sarjasijoituksen kannalta.

- Odotamme hyvällä itseluottamuksella lauantain PK-35-vierasottelua, josta nappaamme toivottavasti kauden ensimmäisen vierasvoiton.

Tatarin tulokaskausi Veikkausliigassa on sujunut hyvin. Puolustuksen monitoimimies on ollut Kuhnurien avauskokoonpanossa 12 kertaa. Vaihdosta hänet on komennettu kentälle neljästi. Hyväntuulinen montenegrolainen on viimeistellyt pelaamissaan otteluissa kaksi maalia.

- Olisin voinut saada enemmänkin maaleja aikaiseksi, mutta olen erittäin tyytyväinen saamaani peliaikaan, sillä en olettanut saavani pelata näin paljon heti debyyttikaudellani Veikkausliigassa. Valmennusjohto luottaa minuun ja olen siitä hyvin ylpeä.

- Oloni on erittäin hyvä ja rentoutunut. Olen päässyt paremmin sisään itse peliin, sen rytmiin sekä joukkueeseen. Voin sanoa vain, että aion pitää tämän tasoni kauden loppuun saakka, vakuuttaa Tatar.


PK-35 Vantaa - FC Lahti lauantaina 13.8. kello 16.00 Myyrmäen stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia