AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2016

Shefki Kuqi: "Taistelu jatkuu"

Shefki Kuqi: "Taistelu jatkuu"

Shefki Kuqin Inter jäi ilman pinnoja. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter teki hukkareissun pohjoiseen, kun PS Kemi oli kotikentällään vahvempi luvuin 3-1.

- Tämä oli kaksijakoinen ottelu jälleen. Ensimmäisellä jaksolla olimme heikkoja ja annoimme kaksi maalia eteen vastustajalle. Tämän jälkeen pelaaminen oli tietysti vaikeaa, vaikka toisella jaksolla olimme selvästi parempi joukkue kentällä, sanoo Interin päävalmentaja Shefki Kuqi seuransa sivuilla.

Edellisessä ottelussa rökäletappion kärsineen Kemin vahva esitys ensimmäisellä jaksolla ei tullut Kuqille yllätyksenä. Inter sen sijaan oli askeleen vastustajaa perässä koko ajan.

- Kemi oli ärsytetty tähän peliin RoPS-tappion takia. Tämä oli meillä tiedossa, mutta silti olimme vaiheessa kokoa ajan. Vastustaja oli askeleen kaksi meitä edellä, näkee Kuqi.

Oman leimansa otteluun antoi kenttä, joka muistutti joistain kohdista enemmän suota kuin jalkapallokenttää. Tämän taakse Kuqi ei halunnut piiloutua.

- Ei pelaaminen ole tuolla kentällä helppoa. Virheitä tulee ja nyt maksoimme niistä päästettyinä maaleina. Kentän taakse on turha kuitenkaan piiloutua. Se oli sama molemmille, korostaa Kuqi.

Interin asema sarjataulukon hännillä on tukala. Joukkue taistelee kynsin hampain säilymisen puolesta. Reilun viikon mukana olleen Kuqin mukaan tulevan viikon aikana on aikaa keskittyä harjoitteluun.

- Taistelu jatkuu. Meillä on tiivis viikko takana ja nyt on aikaa miettiä sen hyviä ja huonoja asioita. Näitä käymme sitten läpi harjoituksissa, huomauttaa Kuqi.

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat reilun viikon kuluttua FC Lahden vieraana Lahdessa.

FC Lahti - FC Inter sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia