AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Shefki Kuqi: "Päällimmäisenä tuntemuksena on pettymys"

Shefki Kuqi: "Päällimmäisenä tuntemuksena on pettymys"

Tasapeli ei ollut Shefki Kuqin mieleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin ja PK-35 Vantaan ottelu keskiviikkona tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita koko rahan edestä. Interin kannalta oli harmi, ettei käteen jäänyt kuin 2-2(1-0) tasapelin myötä saatu piste.

- Kyllä tässä päällimmäisenä tuntemuksena on pettymys. Pelasimme ensimmäisellä jaksolla hyvin ja siinä meillä oli paikat ratkaista tämä ottelu. Toinen jakso vastaavasti oli meiltä heikkoa pelaamista, murehtii Interin päävalmentaja Shefki Kuqi seuransa verkkosivuilla.

Kuqin mukaan Interin tarkoituksena oli prässätä PK-35 Vantaan pelaajilta tila ja aika pois. Ensimmäisellä jaksolla tämä onnistui.

- Halusimme prässätä heti alussa. Heillä on taitavia joukkueessa ja mikäli heille antaa tilaa pelata, on varmasti vaikeuksissa. Tästä saimme hyvän esimerkin toisella jaksolla, pohtii Kuqi.

Vaikka Kuqi olikin pettynyt lopputulokseen, halusi hän kääntää jo seuraavaan otteluun.

- Meillä on jälleen peli lauantaina. Seuraavaksi käännämme katseet siihen. Tänään pelasimme paremmin kuin Tampereella lauantaina ja pyrimme jälleen parantamaan Kemissä, Kuqi sanoo.

PS Kemi - FC Inter lauantaina 13.8. kello 16.00 Sauvosaaressa. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia