AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Korkeakunnas kehuu: "Ilves on hyvin rakennettu joukkue"

Korkeakunnas kehuu: "Ilves on hyvin rakennettu joukkue"

"Toke" näkee hyviä merkkejä FC Lahden otteissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti lähtee keskiviikon kotiotteluunsa Ilvestä vastaan kalavelkojen maksu mielessä.

Keskiviikkona vastaan asettuva Ilves löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta viisi. Lahtelaisleirissä tunnetaan tamperelaisryhmä hyvin. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tammelan Stadionilla Ilveksen 2-0 voittoon.

- Pelattiin aika pehmeästi Tammelassa toukokuussa, nyt on kalavelkoja maksettavana.

- Viimeaikaiset pelit ovat nostaneet joukkueen itsetuntoa. Saatiin viime pelissä pitkästä aikaa Santeri Hostikka ja Jasse Tuominen samaan aikaan kentälle, he toivat vauhtia ja vaarallisuutta. He ovat taas lähempänä täyttä pelikuntoa, kun on tapahtumia alla, Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas jatkaa.

Samalla Korkeakunnas muistuttaa, että Ilvestä vastaan mitään ei saa ilmaiseksi.

- Ilves puolustaa hyvin kurinalaisesti. Hyvin organisoitu puolustussuuntaan, maalivahtina on kokenut johtaja Mika Hilander, joka ohjaa äänekkäästi. Johtohahmoja ovat myös serbitoppari Pavle Milosavljevic ja keskikentällä peliä rytmittävä Reuben Ayarna. Hyökkäyspäässä Emile Tendeng ja Mikael Soisalo ovat kauden komeetat, jotka ovat pystyneet ratkaisemaan tasaisia pelejä. Hyvin rakennettu joukkue, Korkeakunnas arvioi.


FC Lahti-Ilves keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia