AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2016

​PK-35 Vantaalle pisterangaistus ja pelaajasiirtorajoitus

​PK-35 Vantaalle pisterangaistus ja pelaajasiirtorajoitus

Suomen Palloliiton (SPL) UEFA- ja liigalisenssikomitea on päättänyt kokouksessaan perjantaina 5.8.2016 antaa Veikkausliigassa pelaavalle PK-35 Vantaalle kuuden (6) pisteen pisterangaistuksen sekä rajoittaa PK-35 Vantaan tulevia pelaajasiirtoja määräaikaisesti. Seuralta vähennetään kuusi (6) pistettä Veikkausliigakauden 2016 sarjataulukosta.

Pisterangaistuksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on liigalisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti maksamattomia, erääntyneitä ja riidattomia maksuja. Pisterangaistuksen määrä on suhteutettu maksamattomien maksujen suuruuteen.

Pelaajasiirtojen rajoituksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on maksamatta erääntynyttä velkaa Palloliitolle Veikkausliigan lisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti. Rajoitus astuu voimaan välittömästi ja päättyy 20.8.2016 kello 24.00 ja tänä aikana PK-35 Vantaa ei voi rekisteröidä uusia pelaajia.

SPL:n UEFA- ja liigalisenssikomitea on riippumaton elin, jossa on kuusi jäsentä, joista kolme jalkapalloliigan nimeämää ja kolme Palloliiton nimeämää.

Lähde: Palloliiton tiedote
Lisää uutisia