FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 24.10.2016

Pihamaa iloitsi kolmesta pisteestä

Pihamaa iloitsi kolmesta pisteestä

Pasi Pihamaan PK-35 Vantaa hyvästeli Veikkausliigan voitolla. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa hyvästeli Veikkausliigan 2-1 -voitolla FC Interistä.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Pasi Pihamaan mukaan vierailijat aloittivat ottelun vahvasti, mutta kotijoukkue selvisi vaikeasta alusta ilman takaiskumaalia. Sen jälkeen PK-35 Vantaa sai kuitenkin paremmin pelin juonesta kiinni.

– Selvisimme hyvin Interin alun myllytyksestä. Peli olisi voinut ratketa jo siinä. Inter pääsi hyvin muotomme sisälle. Meillä oli määrällisesti riittävästi pelaajia puolustuksessa, mutta emme olleet ihan mukana. Siitä eteenpäin kundit pääsivät hyvin mukaan, Pihamaa toteaa vantaalaisseuran verkkosivuilla.

Hieman otetta saatuaan kotijoukkue meni nopeasti johtoon ja iski hetkeä myöhemmin toistamiseen. Pihamaan mukaan etenkin Xhaferin näyttävä osuma sytytti joukkuetta entisestään.

– Tuollaisia maaleja, jollaisen Ymer teki, tapahtuu vain kerran vuodessa. Se antoi joukkueelle lisää virtaa. Se oli henkisesti iso asia. Sitten teimme melko pian vielä 2-0-maalin, Pihamaa sanoo.

Jälkimmäisellä puoliajalla PK-35 Vantaa joutui enemmän puolustusasemiin, mutta joukkue taisteli hienosti loppuun asti. Samalla joukkue saavutti loppukauden tavoitteeksi asetetun yhden voiton.

– Toisella jaksolla Inter painoi meidät aika siltaan. Meillekin avautui toki muutamia läpiajoja, mutta niitä avautuu vastustajan pelatessa riskillä.

– Hienoa, että pelaajat ja kaikki mukana olleet saivat tällä kaudella vielä sen yhden voiton. Se tapahtui nyt vasta viimeisessä ottelussa, mutta onneksi saimme sen. Voittaminen on kuitenkin keskimäärin ihan mukavaa, Pihamaa toteaa.

Punamustien pelit Veikkausliigassa ovat tältä erää ohi.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia