AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2016

Rajamäki: "Kaksi hyvää askelta otettiin"

Rajamäki: "Kaksi hyvää askelta otettiin"

"Rapa" oli tyytyväinen KuPSin otteisiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura paransi omia peliotteitaan sunnuntaisella sarjakierroksella. KuPS pelasi hyvää jalkapalloa omalla kotikentällään Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja nousi toisen jakson erikoistilanneosumalla 1-1-tasapeliin.

Tasapeli ja yksi sarjapiste maistui hyvältä.

- Olen erittäin tyytyväinen esitykseen. Löytyi kovuutta puolustussuuntaan ja aktiivista prässiä. Salami on jäänyt kärjessä vähän yksinäiseksi, kahdella piikillä pelaamalla saatiin nyt hyvää tukea hänelle. Se toimi tänään hyvin, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki iloitsi.

- Pitemmät hyökkäykset toimivat hyvin ensi jaksolla. Nämä kaksi hyvää askelta me otettiin tänään eteenpäin. Pelin pitääkin parantua, jotta pysyy kilpajuoksussa mukana. Kenen peli kehittyy kauden aikana parhaiten, se on vahvimmilla lopussa, Rajamäki muistuttaa.

Erikoistilannepelaaminen oli jälleen kuopiolaisten selkeä vahvuus.

- Meillä on hyvät erikoistilanteet ja meillä on hyviä jalkoja niitä antamaan. Pete Pennanen, Juha Hakola ja Upi Nissilä antavat hyviä erikoistilanteita. Olen tyytyväinen esitykseen tänään, valmentaja totesi.

- Meidän alakertamme on pelannut hyvin. Puolustaja Tuomas Rannankarilla on samanlainen kilpailutilanne kun kaikilla muillakin pelaajilla. Paul Onobin poissaolo näkyi yllättävän vähän. Vaasassa hän pelasi heikoimman pelinsä täällä eikä ollut vireessä. Tijan Jaiteh ja Petteri Pennanen pelasivat hyvin keskikentän pohjalla, RoPS:ia vastaan se osa-alue pitää voittaa ja Tijan ja Pete hoitivat sen tosi hyvin, valmentaja kiitteli.


SJK-KuPS lauantaina 6.8 kello 16 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia