vko.30 // 25.7.2016

IFK Mariehamn ja FC Inter jäivät ilman maaleja (IFK Mariehamn-FC Inter 0-0)

IFK Mariehamn ja FC Inter eivät saaneet Wiklöf Holding Arenalla eroa toisistaan. Pisteet jaettiin lukemin 0-0.

Ottelussa riitti tempoa alusta lähtien. Ottelussa nähtiin kuusi kulmapotkua jo ensimmäisen 17 minuutin aikana.

Ensimmäinen huippupaikka tuli kotijoukkueen Diego Assisille 12 minuutin kohdalla, mutta Interin Jukka Lehtovaara venyi hyvään torjuntaan. Pian perään oli vierailla sauma, mutta IFK:n puolustus ehti viime tipassa hätiin.

Toisella puoliajalla tahti oli jo hieman verkkaisempi. Muutama hyvä laukaus toisella puolikkaalla nähtiin, mutta todelliset huippupaikat olivat vähissä. Aivan lopussa Brian Spanilla oli sauma yllättää Lehtovaara, mutta turkulaisten maalivahti oli tilanteessa tarkkana.

FC Lahti-IFK Mariehamn sunnuntaina 31.7. kello 18.30 Lahden stadionilla ja FC Inter-HJK sunnuntaina 31.7. Veritas stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.