AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2016

Soisalo iloitsi: "Kauden hienoin voitto"

Soisalo iloitsi: "Kauden hienoin voitto"

Mikael Soisalo riemuitsi kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves voitti sunnuntai-iltana HJK:n numeroin 1-0 (1-0) loppuunmyydyssä Tammelassa.

Ottelun ainoan maalin viimeisteli rangaistuspotkusta Ilveksen senegalilainen tähtipelaaja Emile Paul Tendeng. Tuo rangaistuspotku nähtiin 40. minuutilla ja rankkariin johtaneessa tilanteessa oli osallisena Veikkausliigan alkukauden puhutuin nuori pelaaja, Ilveksen 18-vuotias superlupaus Mikael Soisalo. HJK-toppari Lum Rexhepi kurkotti jalkansa Soisalon rintaan ja pallo vietiin pilkulle.

Täksi kaudeksi HJK:n organisaatiosta 2+1-vuotisella sopimuksella Ilvekseen siirtyneelle Soisalolle juuri HJK:n kohtaaminen Tammelassa oli merkittävä asia. Soisalo pelasi vahvan ottelun ja hänet palkittiin myös IS:n kahdella tähdellä. Nuorukainen sai täpötäydeltä Tammelan kotikatsomolta valtavat suosionosoitukset, kun hänet otettiin vaihtoon muutama minuutti ennen loppuvihellystä.

- Ainakin itselleni henkilökohtaisesti tämä on kauden hienoin voitto! HJK:ssa on monet hyvät frendit ja paljon tuttuja. Mielestäni se rankkarituomio oli selvä, sillä puskin siinä palloa ja Rexhepi taisi potkaista minua rintaan, niin oli se mielestäni selvä juttu.

- Meillä on hyvä joukkue ja hyviä pelaajia. Pystymme voittamaan jokaisen pelin mihin lähdetään, kuten tänään nähtiin. Olin miettinyt tätä peliä pari viikkoa tai varmaan kuukauden ja halusin olla ennen tätä peliä niin hyvä, että pääsen avaukseen tässä ottelussa. Halusin päästä pelaamaan ja näyttää HJK:lle osaamistani, kommentoi sanavalmis Soisalo.

Soisalo matkustaa maanantaina Lontooseen perinteikkään brittiseura Queens Park Rangersin testileirille. Nuorukainen palaa Tampereelle perjantaina ja on Ilveksen mukana tulevan sunnuntain kotiottelussa Tammelassa.


Ilves-PS Kemi sunnuntaina 24.7. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia