AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2016

Kuqi mielissään paluusta Myyrmäkeen

Kuqi mielissään paluusta Myyrmäkeen

Shefki Kuqin miehistö pelaa pitkästä aikaa Myyrmäessä. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa saa sunnuntaina vieraita Ahvenmaalta, kun IFK Mariehamn saapuu kylään. Ottelu pelataan kello 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Alkukauden kotiottelut olivat Punamustille tuskaisia, mutta nyt joukkue on pelannut Myyrmäessä kolme sarjaottelua putkeen ilman tappioita.

Vaikka joukkue on pelannut Kuqin mukaan tuloksiaan paremmin, on Punamustien verkkoon tehty hänen mielestään Veikkausliigassa liikaa maaleja. Jatkossa joukkueen on kyettävä tilkitsemään oma alakertansa paremmin.

– Olemme olleet monessa pelissä jopa niskan päällä ja saaneet paljon maalipaikkoja, mutta emme ole pystyneet voittamaan. Olemme päästäneet liian helppoja maaleja. Veikkausliigassa sellaisiin virheisiin ei ole varaa, Kuqi toteaa PK-35 Vantaan sivuilla.

Kuqi on mielissään siitä, että PK-35 Vantaa pääsee pelaamaan kuukauden tauon jälkeen Myyrmäessä. Samalla hän kuitenkin tiedostaa IFK Mariehamnin olevan vaarallinen vastustaja.

– Nyt pääsemme pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällämme. Toisaalta IFK Mariehamn on ollut sarjan paras vierasjoukkue. Siitä ei missään nimessä tule helppoa peliä, mutta eihän Veikkausliigassa ole helppoja pelejä lainkaan, Kuqi tuumii.


PK-35 Vantaa - IFK Mariehamn sunnuntaina 17.7. kello 18.30 Myyrmäen stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia