AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2016

Vuorinen tyytyväinen nousuun takaa-ajoasemasta

Vuorinen tyytyväinen nousuun takaa-ajoasemasta

VPS nousi tappioasemasta voittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS taisteli keskiviikkona tappioasemasta voittoon kotiottelussaan PK-35 Vantaata vastaan.

Ensimmäinen 45-minuuttinen Elisa Stadionilla mentiin päästä päähän, eikä tämä täysin tyydyttänyt VPS:n valmennusjohtoa.

– Ensimmäinen jakso ei ollut meiltä kovin tasapainoinen esitys. Emme saaneet kontrollia puolustussuuntaan. Petrasimme sitä avausjakson loppua kohden ja toisella jaksolla jatkoimme siitä, mihin ensimmäinen puoliaika päättyi. Muutimme myös pelin avaamista hieman ja peli oli paremmin näpeissämme molempiin suuntiin, VPS-luotsi Petri Vuorinen sanaili pelin jälkeen.

PK-35 Vantaa siirtyi toisen puoliajan alussa johtoon ja tämä teki tehtävän kotijoukkueelle valkeammaksi, mutta ei mahdottomaksi, kuten loppunumerot osoittavat.

– Maali harmitti, sillä se toi meille ylämäkeä noustavaksi. Kaksi maalia erikoistilanteista on hyvä juttu, sillä kertoo toivottavasti jotain meidän pelistämme, että luomme tilanteita, joista saamme vapareita ja rankkareita. Nousimme myös ensi kertaa tällä kaudella tappioasemasta voittoon, mikä on myös iso juttu niin pelaajille kuin valmennukselle, Vuorinen suitsutti.


HIFK - VPS maanantaina 18.7. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia