AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2016

VPS:n Kevari hakee tuntumaa Skandinavian kiertueelta

VPS:n Kevari hakee tuntumaa Skandinavian kiertueelta

Juuso Kevari matkasi FC Bridgesin kiertueelle.

Vaasan Palloseuran maalivahti Juuso Kevari lähtee hakemaan pelituntumaa jenkkijoukkue FC Bridgesin mukaan.

Kyseessä on amerikkalaisjoukkue, joka koostuu yliopistopelaajista ja pelaajista, jotka hakevat sopimusta Euroopasta. Heinäkuun aikana FC Bridges pelaa Tanskassa HB Kogea, AB Copenhagenia ja Naestvedia vastaan sekä Ruotsissa Halmstadia ja Ljungskilea vastaan.

Kevari lähtee mukaan, koska joukkueella ei ollut toista maalivahtia peleihin ja hän ei ole tällä kaudella saanut vielä Veikkausliigan pelejä alle. Edellisen kerran Kevari pelasi Suomen Cupin ottelussa SJK:ta vastaan huhtikuussa. Kevarille on reissulla luvassa peliaikaa useammassa ottelussa.

– Meillä on hyvä tilanne pelaajien suhteen, sillä kaikki kenttäpelaajat ovat saaneet peliaikaa Veikkausliigassa. Juuso tarvitsee myös pelejä kehittymisensä kannalta, minkä vuoksi tämä on tärkeä juttu hänelle. Näiden pelien myötä hän on myös valmiimpi meidän otteluihimme Veikkausliigassa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi tilannetta.

Kyse ei ole lainasopimuksesta, vaan ottelut ovat ystävyysotteluita. Näin ollen Kevari palaa Vepsun vahvuuteen saman tien, jos tilanne niin vaatii.

VPS:n kolmas maalivahti Mathias Östergård lähti vastikään armeijaan ja kärsii edelleen selkävaivoista, minkä vuoksi VPS:n varamaalivahtina toimii FC Lahtea vastaan joukkueen maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää.

– Muutamissa seuraavissa otteluissa kakkosvahdin roolissa on joko Sillanpää tai A-juniorivahti Erik Hilden, Vuorinen totesi.

Kevari on jo lentänyt FC Bridgesin mukaan harjoittelemaan.


VPS - FC Lahti perjantaina 8.7. kello 19.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia