AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2016

Valakari myhäili: ”Erittäin tärkeät pisteet”

Valakari myhäili: ”Erittäin tärkeät pisteet”

Kuva: Juha Tamminen

SJK joutui taistelemaan perjantai-iltana loppuun asti pisteitä, mutta onnistui nappaamaan voiton PK-35 Vantaasta 3-2-lukemin.

PK-35 Vantaa meni ottelussa johtoon ensimmäisellä peliminuutilla, mutta isännät kirivät tasoihin ja ohi avauspuolikkaalla. Pallokerho kavensi ja oli lopussa lähellä tasoitustakin, mutta pisteet jäivät kuin jäivätkin Seinäjoelle.

- Erittäin tärkeät pisteet. Ollaan tällä kaudella pelattu miljoona kertaa paremmin ja ollaan hävitty tai pelattu tasan. Tänään voitettiin, olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Kylmä fakta on, että jos puolustamme noin kuin tänään, ei pärjää yhdessäkään pelissä. Onneksi meillä on kovia maalintekijöitä, Simo Valakari kertasi.

- Tämä puolustaminen ei ole SJK:n tapa tehdä asioita. Liikaa tuli vaaratilanteita. Suurin ongelma puolustuspelissä on, että meidän puolustuslinja on elänyt liian paljon. Olen ylpeä jätkien taistelusta ja asenteesta, lopussa kävi vähän tuuri, mutta otetaan nämä kolme pistettä. Jätkät ovat vähän pettyneitä, he tietävät pystyvänsä paljon parempaan, luotsi jatkoi.

SJK aloittaa eurotaipaleensa tiistaina, kun joukkue kohtaa Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ottelussa BATE Borisovin Valko-Venäjällä.


SJK:n seuraava Veikkausliigaottelu SJK - FC Lahti lauantaina 23.7. kello 16.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia