AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2016

Wallenius: ”Pelaajat antoivat jälleen kaikkensa”

Wallenius: ”Pelaajat antoivat jälleen kaikkensa”

Kuva: Juha Tamminen

Tiistaina Veritas Stadionilla pelattu Interin ja SJK:n välinen Veikkausliigaottelu tarjosi maalittoman avausjakson jälkeen lopulta neljä maalia. Interin kannalta ikävää oli se, että maaleista kolme teki vierasjoukkue SJK. Ottelun lopputulos oli siis lopulta 1-3(0-0).

Toisen jakson huolimaton alku koitui lopulta kotijoukkueen kohtaloksi, vaikka joukkueen loppukiri olikin vahva.

- Kyllä meillä oli ottelussa paikkoja, mutta viimeinen tarkkuus puuttui. Osuimme maalin kehikkoihin tai laukaukset menivät ohi, Interin valmentaja Jami Wallenius harmitteli.

Tehottomuuden lisäksi Wallenius harmitteli pelaajien henkilökohtaisia virheitä, joista Inter maksaa tällä hetkellä kovaa hintaa.

- Vähän liikaa tulee nyt henkilökohtaisia virheitä, jotka ovat johtaneet liian usein maaleihin. Niin myös tänään ensimmäisessä maalissa. Tuloksien saamiseksi nämä virheet pitää vain tulevaisuudessa pystyä minimoimaan.

Myös pelin lopun tolppa ja siitä seurannut seinäjokelaisten kolmas maali harmitti Inter-luotsia.

- Tuuri pitää ansaita, mutta sitä meillä ei tällä hetkellä ole. Pääsimme kavennuksen jälkeen peliin hyvin mukaan ja lopussa meillä oli hyvä saumat tulla tasoihin. Pallo osui kuitenkin tilanteessa tolppaan ja siitä SJK pääsi lopulta tekemään kolmannen maalin, kun otimme riskiä hyökkäyspäässä. Tilanne oli vastaava kuin Kuopiossa viikko sitten.

Omille pelaajille Wallenius jakoi kiitosta asenteesta ja yrityksestä.

- Kyllä pelaajat antoivat jälleen kaikkensa. Siitä se ei kiinni ollut, Wallenius kiitteli.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat jälleen ensi maanantaina, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi VPS.


FC Inter – VPS maanantaina 4.7. kello 18.30 Veritas stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia