vko.26 // 28.6.2016

SJK haki vieraspisteet (FC Inter-SJK 1-3)

SJK ehti Turussa toisen puoliajan alussa 2-0-johtoon, mutta FC Inter kiri. Tasoihin asti kotijoukkueen puhti ei riittänyt, vaan Roope Riski pääsi vielä aivan lopussa niittaamaan illan toisella osumallaan 3-1-vierasvoiton.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. Vaaralliset maalintekotilanteet olivat kummallakin joukkueella vähissä. SJK oli ehkä se hallitsevampi osapuoli saamalla avausjaksolla peräti kuusi kulmapotkua. Mitään supervaarallista näistä tilanteista ei kuitenkaan syntynyt.

Interin tilanteet tulivat Kennedy Nwangangalle, joka laukoi hyvästä paikasta ties minne ja Benjamin Källmanille, jonka pusku osui yläristikkoon.

Toisen jakson alku oli Interin kannalta sysimusta. Peliä ei ollut pelattu tauon jälkeen kuin reilu minuutti ja pallo oli Interin maalissa. Avausmaalin teki hiukan onnekkaasti lopulta Jarkko Hurme, joka sohi pallon lähietäisyydeltä maaliin. Kolme minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen Interin maalissa. Tällä kertaa verkkoon osui Roope Riski, joka laukoi pallon omasta kuljetuksesta varmasti maaliin pelin 50. minuutilla.

SJK:n Matej Hradeckylla oli vielä oiva paikka 62. minuutilla, mutta Interin maalivahti Aati Marttinen oli upeasti laukauksen tiellä torjuen sen kulmaksi.

Vaihtojen myötä piristynyt Inter onnistui maalinteossa lopulta 66. minuutilla. Vaihdosta sisään tullut Guy Gnabouyou veivasi taidolla ja laukoi lopulta pallon tyylikkäästi ohi SJK:n maalivahti Mikhel Aksalun.

Inter haki vimmatusti tasoitusta ja saikin pelin kulkemaan hyvin. Aivan ottelun lopussa se sai huikean paineen SJK:n maalille. Kulmapotkun jälkitilanteesta joukkue sai pallon tolppaan, mutta sen jälkeen joukkue koki saman kohtalon kuin reilu viikko sitten Kuopiossa.

Interin Juho Salmisen tolpan jälkeen SJK pääsi vastahyökkäykseen, jonka Roope Riski päätti oman tolppalaukauksen jälkeen ottelun lopullisesti ratkaisseeseen kolmanteen maaliin.

SJK:n kolmannen maalin jälkeen Inter sai vielä kaksi kulmapotkua, mutta ei onnistunut enää lisämaalien tekemisessä. SJK otti lopulta siis ottelusta 1-3 voiton.

FC Inter – VPS maanantaina 4.7. kello 18.30 Veritas stadionilla ja Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 2.7. kello 16.00. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.