AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2016

Fareed Sadat lupaa maalin HJK:ta vastaan

Fareed Sadat lupaa maalin HJK:ta vastaan

Fareed Sadat on FC Lahden tulevaisuuden nimiä. (Kuva: Juha Tamminen)

Torstaina Lahti on kovan koitoksen edessä, kun kovassa iskussa oleva HJK saapuu Lahden Stadionille mittaamaan lahtelaisten iskukyvyn Suomen Cupin välieräottelun merkeissä.

FC Lahden 17-vuotiaaalla hyökkäyspään lupauksella Fareed Sadatilla on selkeät tavoitteet peliä varten.

- Totta kai pudottamaan HJK:ta ja itse pääsemään finaaliin. Aika kova peli tulee. Se on hyvä, kun se on meidän kotipeli, helpompi voittaa kotona, Sadat heittää FC Lahden sivuilla.

Sadat ei osaa sanoa tarkkaa syytä miksi Lahdella on kulkenut tällä kaudella kotipeleissä huomattavasti paremmin kuin vieraspeleissä.

- En tiedä, ehkä se matka vieraspeleissä ja kotipeli on erilainen. Kotiyleisö auttaa paljon ja on parempi tunnelma, Sadat sanoo.

Sadat oli luvannut kaverilleen ennen huhtikuussa pelattua VPS-peliä tekevänsä maalin, jos pääsee kentälle. Sadat piti lupauksensa ja puski liigadebyytissään uransa ensimmäisen liigamaalin. Pienen taivuttelun jälkeen Sadat lupaa tekevänsä myös HJK:ta vastaan maalin, jos vain peliaikaa siunaantuu.

- Jos pääsen kentälle, lupaan tehdä maalin, Sadat pamauttaa.

Veikkausliigassa FC Lahti kohtaa seuraavaksi PS Kemin.

FC Lahti - PS Kemi keskiviikkona 29.6. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia