AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2016

FC Lahti kohtaa cupissa HJK:n - ”Finaalipaikka on mielessämme”

FC Lahti kohtaa cupissa HJK:n -  ”Finaalipaikka on mielessämme”

Rafael haluaa FC Lahden kanssa cupin finaaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahdella on torstaina edessä kivikova ja tärkeä kamppailu, kun se kohtaa Lahden Stadionilla Respect Suomen Cupin välieräottelussa rakkaan arkkivihollisen HJK:n.

Välieräkamppailu on samalla FC Lahdelle ensimmäinen kotiottelu cupissa sitten vuoden 2014, jolloin Kuhnurit pelasi niin ikään paikasta finaaliin. Tuolloin tuli tappio FC Interille. Nyt tarkoitus on edetä päätyyn saakka.

- Jos peli on kotikentällä, mukana isot panokset ja Klubi vastassa, niin mikä sen hienompaa, FC Lahden kippari Mikko Hauhia tunnelmoi KuhnuriTV:n haastattelussa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Kisapuistossa keväällä. Tuolloin HJK voitti 2-1 tiukan ottelun päätteeksi.

- Pelasimme silloin hyvin, vaikka hävisimme. Nyt meidän täytyy pitää puolustus kunnossa. Pidetään nolla omassa päässä ja se on ihan sama, miten se maali tehdään. Finaalipaikka on mielessämme, kertoi puolestaan Rafael.

FC Lahti kohtaa HJK:n torstaina 23.6. klo 18.30 Lahden Stadionilla. Veikkausliigaa lahtelaiset pelaavat seuraavan kerran juhannuksen jälkeen.


FC Lahti - PS Kemi keskiviikkona 29.6. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia