AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2016

​SJK saa lisää miehiä riviin

​SJK saa lisää miehiä riviin

Johannes Laaksonen on taas pelikelpoinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime Veikkausliigaottelun Maarianhaminassa pelikiellon takia missanneet SJK:n Ariel Tuco Ngueukam ja Johannes Laaksonen, ovat nyt pelikieltonsa kärsineet ja kaksikko on mukana keskiviikkona Respect Suomen Cupin ottelussa.

Edellisessä liigapelissä teki paluun kentille myös kaksi pitkäaikaisloukkaantunutta, kun vaihdosta sisään kirmasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella Richie Dorman ja Mehmet Hetemaj. Dorman on ollut sivussa kymmenen kuukautta ja Hetemaj tämän vuoden helmikuusta alkaen. Nyt kaksikko on kuitenkin takaisin riveissä ja mukana joukkuetta valittaessa keskiviikkona.

Pelikieltoja ei joukkueella ole ja siten ainoastaan nuori keskikenttäpelaaja Emil Lidman on ainoa poissaolija. Lidman on ollut sivussa koko talven ja alkukauden, eikä häntä todennäköisesti nähdä kentillä vielä kuukausiin.

PK-35 Vantaa ja SJK iskevät yhteen Respect Suomen Cupin puolivälieräottelussa keskiviikkona klo 18.30 Vantaan Myyrmäessä.


SJK:n seuraava Veikkausliigaottelu on SJK-HJK Oma SP stadionilla lauantaina 18.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia