AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2016

Vuorinen VPS:n esityksestä: "Emme päässeet omalle tasollemme"

Vuorinen VPS:n esityksestä: "Emme päässeet omalle tasollemme"

Petri Vuorisen VPS teki hukkareissun Pirkanmaalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves voitti sunnuntaina VPS:n Tampereella 1-0. Kyseessä oli tarkka puolustustaisto.

– Ottelun kulku meni, kuten ennakkoon osasi odottaa. Kumpikin joukkue oli pelannut kolme päivää sitten ja näin ollen puolusti tiiviisti. Juurikaan maalipaikkoja ei tänään nähty, toteaa VPS-luotsi Petri Vuorinen seuransa verkkosivuilla.

Vuorinen ilmaisikin tyytymättömyytensä selvästi.

– Oli vähän huono peli meiltä tänään. Emme päässeet omalle tasollemme. Hyökkäyspelaamisemme ei ollut hyvää, enkä näe, että olisimme varsinaisesti hallinneet, vaikka olimme enemmän pallossa, Vuorinen harmittelee.

Ottelun ainoa maali syntyi puolen tunnin kohdalla Ilveksen pitkän hyökkäyksen päätteeksi.

– Meillä oli sauma päästä katkoon useammankin kerran ennen maalia, mutta emme onnistuneet, joten Ilves pääsi rakentamaan hyvän hyökkäyksen. Pallo ehkä jonkun mielestä pomppi onnekkaasti Tendengille, mutta kyllä hän oli joka tapauksessa liian vapaana. Meillä olisi pitänyt olla yksi mies hänessä kiinni.

Verkkainen ottelu sujui tasaiseen malliin aivan loppuun saakka.

– Lopussa saimme vähän painetta rakennettua, mutta ei siinäkään vaarallista. Pähkinän kuoressa en ole tyytyväinen siihen, miten yritimme edetä ja sitä kautta hyökkäyspeliimme. Mikään muukaan ei ollut parhaalla tasolla. En lähde selittelemään, tänään Ilves oli parempi ja meidän pitää taas löytää uudet lääkkeet tulevaan PK-peliin, Vuorinen toteaa.

VPS-PK-35 Vantaa Kaarlen kentällä sunnuntaina 19.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia