AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2016

Vuorinen: "Keskitytty Ilvekseen kokonaisuudessaan"

Vuorinen: "Keskitytty Ilvekseen kokonaisuudessaan"

Petri Vuorinen tuntee Ilveksen vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi Tammelaan ja vastustajan vahvuudet ovat hyvin tiedossa.

Tulossa on varmasti vauhdikas ja mielenkiintoinen ottelu. Ilveksen puolelta etenkin Emile Paul Tendeng on osoittanut todelliseksi tähtihankinnaksi. Keinot hänen pysäyttämiseen ovat kuitenkin hyvin tiedossa.

– Joukkueen kanssa olemme käyneet läpi kuinka joukkueena lähdemme peliin ja olemme keskittyneet vastustajaan kokonaisuudessaan. Mielestäni vastustajan joukkueen tekeminen ja yksilöiden tekeminen kulkevat käsi kädessä. Olemme totta kai keskittyneet siihenkin, mihin tiettyjä yksilöitä kuten Tendengiä vastaan tulee pelata. Etenkin pelaajien kanssa jotka tällaisia yksilöitä vastaan pelaavat, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi ja jatkoi:

– Tammelassa on hyvät edellytykset toteuttaa meidän pelitapaamme, mutta tietysti riippuu aina vähän siitäkin, mitä vastustaja tekee. Pystymme pelaamaan monella tavalla.

Tilanne on varsin erikoinen, sillä Vepsu kohtaa Ilveksen huomenna ja seuraavan kerran kotona jo 28.6.

– Onhan se kieltämättä vähän erikoinen tilanne, mutta ei vaikuta juurikaan mihinkään. Muutenkaan meillä ei kesäkuussa ole paljon pelejä niin sinänsä ihan hyväkin asia.


Ilves-VPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia