AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2016

Wallenius: "Tappamisen meininki puuttui"

Wallenius: "Tappamisen meininki puuttui"

Tulos harmitti Jami Walleniusta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin päävalmentaja Jami Wallenius oli tuloksellisesti pettynyt torstaiseen Lahden vierailuun.

Hyvästä yrityksestä huolimatta Interin oli tyytyminen ottelussa 0-1-tappioon.

- Tulos harmittaa tietysti. Mielestäni peli oli tasainen ja kummallakin joukkueella oli siinä omat paikkansa. Nyt voittoon riitti yksi maali, joka oli kyllä upeaa katsottavaa. Harvoin näkee tuollaisia laukauksia, totesi Interin valmentaja Jami Wallenius ottelun jälkeen.

Interin suurimmat ongelmat olivat edelleen vastustajan maalin edessä. Tietty tappamisen meininki puuttuu sieltä.

- Pääsimme jälleen ihan hyviin maalipaikkoihin, mutta tietynlainen päättäväisyys ja tappamisen meininki puuttuu sieltä, näki Wallenius.

Tappioputken katkaisemiseksi Walleniuksella on yksinkertainen resepti.

- Meidän pitää vain tehdä asioita edelleen laadukkaammin, ensin harjoituksissa ja sitten peleissä. Huonolla tekemiselle ei saavuta mitään. Se on varma asia, sanoi Wallenius.

Tappion lisäksi yksi negatiivinen asia ottelussa oli hyökkääjä Guy Gnabouyoun loukkaantuminen avausjakson lopussa. Wallenius ei lähtenyt arvailemaan miehen kuntoa.

- Hän loukkasi takareiden. Tarkempaa tietoa ei siitä vielä ole. Nyt vain muiden pelaajien pitää näyttää, mihin pystyvät, päätti Wallenius.


FC Inter-HIFK Veritas stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia