AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2016

Ilveksen Matrone: "Ensimmäinen jakso oli ihan loistava"

Ilveksen Matrone: "Ensimmäinen jakso oli ihan loistava"

Marco Matrone oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kaatoi KuPS:n numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin rankkarimaalilla torstai-iltana Tammelan stadionilla. Voitto oli Ilvekselle jo kolmas peräkkäin.

28-vuotias Marco Matrone taisteli tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia Ilveksen keskikentällä. Matrone oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

- Ensimmäinen jakso oli ihan loistava suoritus meiltä. Pelasimme nättiä futista, missä pallo liikkui hyvin ja saimme luotua monia hyviä murtautumisia. Ja saimme myös tehtyä sen ratkaisevan maalin, Matrone tuumaa Ilveksen verkkosivuilla.

KuPS puolusti alhaalla ja erittäin tiivinä.

- Tavallaan se oli haastavaa, mutta toisaalta saimme pitää paljon palloa. Omien pallonmenetystemme jälkeen saimme pallon yleensä heti takaisin ja pystyimme pyörittämään peliä viimeisellä kolmanneksella, Matronen jatkaa.

- Toisella jakso ehkä hieman passivoiduimme, mutta toki KuPS nosti ryhmitystään ja alkoi ottaa vähän enemmän riskejä. Pääasia, että puolustuksemme piti. Iso joukkue oli vastassa ja meillä oli yhtenä teemana, ettei anneta liikaa erikoistilanteita heille ja siinäkin onnistuimme. Lopussa KuPS sai pari pahaa paikkaa, mutta onneksi Mika Hilander otti game saverit siihen. Taisteluvoitto ja hyvillä mielin kohti sunnuntain kotiottelua, kommentoi Matrone.

Ilves-VPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia