AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2016

Vuorinen: "Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja"

Vuorinen: "Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja"

Petri Vuorinen oli aiheesta tyytyväinen Vepsun esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS nappasi komean päänahan ja komealla tavalla torstaina, kun sarjakärki HJK kaatui puhtaasti lukemin 3-0.

VPS-luotsi Petri Vuorinen oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa otteisiin. Vuorinen kehui etenkin Jonas Leväsen ja Nikko Boxallin edesottamuksia laitapakkien tonteilla. Heille oli käyty selvästi läpi miten pelata HJK:n vaarallisia laitureita vastaan.

– Meiltä suhteellisen ehjä peli. Hyvä ensimmäinen puolituntinen, jonka aikana toki HJK pääsi muutaman kerran hyvin tulemaan tilanteenvaihtojen kautta ja niissä he ovat hyviä. Montaa nopeaa hyökkäystä emme kuitenkaan heille suoneet ja meidän laitapakit onnistuivat hyvin heidän laitapelaajiaan vastaan. Erikoistilanteet hoidimme myös mainiosti, Vuorinen paalutti.

– Yleisesti omaan pelaamiseemme voimme olla tyytyväisiä, koska nyt rauhoitimme peliä oikeissa paikoissa ja teimme oikeilla hetkillä hyviä valintoja. Olisimme voineet jopa tehdä enemmän maaleja tänään, Vuorinen jatkoi.

Kaarlen kentän kunto nousi pelin jälkeisessä pressissä jälleen esille. HJK-luotsi Mika Lehkosuo ei halunnut kommentoida asiaa ja Vuorinen myönsi, ettei kenttä edelleenkään ole hyvässä kunnossa.

– Kun ottaa 3-0 turpaan, niin en ala puhua kentästä, antaa voittajien puhua, Lehkosuo naurahti.

– Se oli ehkä vähän parempi tänään, kun oli märkä keli, mutta fakta on se, ettei se tästä muutu kesäkuun aikana ennen kuin siirrymme Elisa stadionille, Vuorinen sanoi.


Ilves-VPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia