AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2016

Kuqi helpottui kolmesta pisteestä

Kuqi helpottui kolmesta pisteestä

Shefki Kuqin ryhmä sai arvokkaan voiton. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa otti keskiviikkona tärkeät kolme pistettä, kun Inter kaatui Vantaalla 3-1.

Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi oli ottelun päätyttyä tyytyväinen ja helpottunut.

– Olen ollut aika monissa peleissä mukana, mutta en muista, milloin voitto olisi maistunut yhtä hyvältä kuin tänään. Pelillisesti tämä ei varmaan ollut paras esityksemme, mutta pisteet ovat kaikista tärkein asia. Jätkät ansaitsivat tämän voiton, Kuqi totesi.

Kuqi kiitteli pelin jälkeen etenkin joukkueensa taistelutahtoa. Punamustien alkukausi on ollut vaikea, mutta keskiviikkona kentällä nähtiin taistele ja sisuuntunut PK-35 Vantaa.

– Minulla on joukkueellinen pelaajia, joille seuran logo ja paita merkitsevät jotain. Se on kaikista tärkeintä. Olen todella tyytyväinen joukkueeseen kaiken sen jälkeen, mitä he ovat joutuneet viime viikkoina kokemaan.

Punamustien kapteeni Raimi pelasi keskiviikkona kauden ensimmäisen liigapelinsä. Alkukauden loukkaantumisten takia sivussa ollut Raimi oli avauskokoonpanossa ja johti joukkojaan topparin tontilta koko ottelun. Kuqin mukaan kapteenin paluulla oli joukkueelle suuri pelillinen ja henkinen merkitys.

– Totta kai Kim on meille tärkeä pelaaja. Hän on ollut täällä kauan ja arvostaa tätä seuraa. Hänen paluunsa oli meille todella iso juttu. Jo pelkkä hänen läsnäolonsa kentällä antaa meille paljon, Kuqi sanoi.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat jo lauantaina 28.5. Silloin PK-35 Vantaa matkustaa FC Lahden vieraaksi.

FC Lahti-PK-35 Vantaa Lahden Kisapuistossa lauantaina 28.5. kello 16.Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia