AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2016

VPS tuntee RoPSin vaarallisimmat aseet

VPS tuntee RoPSin vaarallisimmat aseet

VPS on hakenut uutta virtaa maalintekoon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS saa sunnuntaina vieraakseen RoPSin, jolle Vaasan vierailut ovat perinteisesti olleet vaikeita, mutta Vepsun leirissä rovaniemeläisiä osataan toki varoa.

RoPS-paidassa pelaa kaksi pelaajaa, jotka ovat edustaneet urallaan Vepsua. He ovat myös isossa roolissa napapiiriläisten hyökkäyspelissä.

– Aleksandr Kokko on tehnyt aina maaleja Veikkausliigassa ja on uhka. Hän on hyvä suojaamaan. Myös laitapelaaja Jean Fridolin Nganbe Nganbe on ollut loukkaantumisensa jälkeen hyvä. Meillä pelanneiden lisäksi nuorella keskikenttämiehellä Robert Taylorilla on hyvä laukaus, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi.

VPS:n tehtyjen maalien keskiarvo näyttää alle yhtä ja tähän Vuorisen mukaan on haettu parannusta.

– Olemme käyneet läpi miksi emme ole päässeet paikoille. Maalinteossa ei ole kyse pelkästä viimeistelystä, vaan iso tekijä on myös miten päästään maalintekotilanteisiin enemmän. Siihen olemme keskittyneet, päävalmentaja Vuorinen puolestaan avasi.

Vepsulla on tällä kaudella ollut erilainen viikko peliin valmistautumisessa.

– Alkuviikosta meillä oli testit ja nyt olemme loppuviikon treenanneet RoPS-peliä varten. Tämä viikko toi mukavaa vaihtelevuutta arkeemme, Vuorinen kertoi.


VPS-RoPS Kaarlen kentällä sunnuntaina 22.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia