AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2016

"Mölymäen Müller" löytänyt maalivireen KuPSissa

"Mölymäen Müller" löytänyt maalivireen KuPSissa

Saku Savolainen on tyytyväinen KuPSin pelin suuntaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Saku Savolainen viimeisteli lauantaisessa VPS-ottelussa tämän kauden neljännen maalinsa.

Hieno puskuosuma toi keltaisille arvokkaan 1-0-kotivoiton. "Mölymäen Müller" on iskenyt tällä pelikaudella jo kolme ratkaisevaa ns. voittomaalia: cupin vieraspeleissä Tampereella ja Järvenpäässä sekä lauantaisessa VPS-ottelussa Savon Sanomat Areenalla.

Savolainen pääsi viikonloppuna puskemaan voitto-osumansa Urho Nissilän keskittämästä kulmapotkusta.

- Aika vapaaksi siinä jäin, vartija taisi jäädä pelaajasumppuun. Vapaasti pääsin puskemaan rauhassa pallon maaliin ja pusku onnistui hyvin. Ottelu oli kokonaisuudessaan sellainen kuin etukäteen odotimmekin: Vaasa tulee palloa pyörittäen rakentamaan peliä rauhassa alhaalta saakka, kiirettä ei ole vaan odotetaan heikkoa syöttöä ja oikeata hetkeä iskeä kiinni, hyökkääjä kuvailee ottelun pelitapahtumia.

Savolainen toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Eltelin kummipelaajana. KuPS-joukkueen peliesitys on parantunut kauden edetessä ja nousujohteista suuntausta aiotaan jatkaa seuraavassakin ottelussa perjantaina.

- Me pelataan nyt joukkueena paremmin kuin alkukaudella. Kaikki keskittyvät yhteisesti puolustamiseen ja hyökkäyksissä kaikki lähtevät mukaan, Saku toteaa.


KuPSin seuraava ottelu RoPS-KuPS Raatin stadionilla perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia