AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2016

​Wiss: "Huonoja ratkaisuja murtautumispaikoissa"

​Wiss: "Huonoja ratkaisuja murtautumispaikoissa"

"Jallu" korosti taistelun merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves joutui lauantaina taipumaan PS Kemin vieraana 0-1-tappioon huolimatta miesylivoimalla pelaamisesta koko toisen puoliajan.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss näki tasamiehistöinkin pelatessa joukkueella olleen eväät kääntää peli edukseen.

- Ottelun alku oli mielestäni meiltä ok. Kentällä nähtiin paljon taistelupalloja, mutta olimme kuitenkin niskan päällä. Avausjakson lopussa tullut kotijoukkueen pelaajan ulosajo muutti tilannetta ja me veimme peliä vielä enemmän. Kävimme tauolla läpi uutta tilannetta, että meillä on nyt miesylivoima ja että pidetään pää kasassa. Tiedostimme, että PS Kemillä on nopeita pelaajia, jota ovat vaarallisia vastahyökkäyksissä, Wiss kertasi Ilveksen verkkosivuilla.

PS Kemi oli lopulta se, joka maalinteossa onnistui Billy Ionsin iskettyä voittomaalin.

- Veimme peliä, mutta murtautumispaikoissa pelaajiemme ratkaisut olivat aika huonoja. Siinä ratkaisumaalissa teimme monta asiaa juuri siten, miten ei pitäisi tehdä.

- Meillä on nyt viisi peliä takana, joista neljä vieraissa, ja kasassa on kuusi sarjapistettä. Treeneissä pitää jatkossa korostaa yhä enemmän kaksinkamppailujen kovuutta ja meidän pitää tiedostaa, että nämä ottelut ovat sellaisia koiratappeluita, joissa pitää taistella rajusti jokaisessa tilanteessa, kommentoi Wiss.


Ilveksen seuraava ottelu Ilves-PK-35 Vantaa Tammelan stadionilla perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorna lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia