AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2016

​Vuorinen: "Rasituksen jakaminen hankalaa"

​Vuorinen: "Rasituksen jakaminen hankalaa"

Petri Vuorisella on vaihtoehtoja rajallisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa lauantaina vieraskentällä KuPSin ja suuria muutoksia kokoonpanoon ei ole tiedossa sitten keskiviikon HIFK-voiton, sillä vaihtoehdotkin ovat melkoisen vähissä.

Vepsu tiedotti perjantaina Veli Lammen ja Arttu Nuutisen olevan sivussa pitkään. Jerry Voutilainen ja Mikko Viitikko ovat myös sivussa siinä missä pelikieltoaan kärsivät Steven Morrisseykin. Jonas Levänen on vaasalaisten mukana Kuopiossa, mutta hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa.

– Kokoonpano ei varmasti hirveästi muutu. Joitain vaihtoehtoja olemme pyöritelleet, mutta viime pelissä tuli laajalti onnistumisia.

- Hieman haastava tilanne tämä siinä mielessä on, että tällaisessa ottelutahdissa rasituksen jakaminen pelaajien kesken on hankalaa, koska pelaajia ei ole niin paljon käytettävissä, päävalmentaja Petri Vuorinen pyöritteli Vepsun verkkosivuilla.

Kuormitus onkin varmasti tärkein asia, minkä kanssa joukkue painii, sillä HIFK:ta vastaan joukkue näytti olevan mainiossa iskussa ja pelillisten asioiden suhteen ei ole hätää, mutta tuosta pelistä palautumisaika on vain kolme päivää sisältäen matkustamisen Savoon. KuPS-ottelun jälkeen seuraava VPS:n ottelu on ensi viikon perjantaina PS Kemiä vastaan kotona.


KuPS – VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 7.5. kello 16:00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa. Lauantain ottelut myös Nelosen Futisextra-lähetyksessä, jonka pääotteluna nähdään PK-35 Vantaa - HJK.

Lisää uutisia