AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2016

​VPS-luotsi pettyneenä: "Peli ailahtelee liikaa"

​VPS-luotsi pettyneenä: "Peli ailahtelee liikaa"

Kuva: Juha Tamminen

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen oli pettynyt luotsi Kuopion vierailun jälkeen.

VPS joutui poistumaan kotimatkalle 0-1-tappio niskassaan.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä huono. Ihan alusta saakka. Emme tehneet niitä asioita, mitä olemme sopineet ja tekemisen laatukaan ei ollut tarpeeksi hyvä. Teimme liian hitaasti asioita. Muutamat kerrat, kun suoritimme hyvin sopimiamme juttuja, niin pääsimme päättämäänkin hyökkäyksiä. Ei kuitenkaan riitä, että sellaisia tilanteita tulee pari kertaa 45 minuutin aikana, VPS-päävalmentaja Petri Vuorinen harmittelee VPS:n verkkosivuilla.

– Ei peli parantunut niin paljoa toisellakaan jaksolla. KuPS laski prässiä alemmas, kun he menivät 1-0 -johtoon ja sitä kautta saimme painetta ja pidettyä palloa ylempänä. Emme kuitenkaan pystyneet rakentamaan kuin puolittaisia maalipaikkoja, Vuorinen manasi.

Sävelet ovat selkeät, mihin pitää tarttua kiinni ennen ensi perjantain PS Kemi -ottelua.

– Perustekeminen pitää olla parempaa. Asiat, joita on käyty läpi, pitää tehdä paremmin. Ne kerrat, kun tänäänkin teimme asioita hyvin, niin ne toimivat. Sen näkee selvästi. Tällä hetkellä peli ailahtelee liikaa pelistä toiseen.


VPS-PS Kemi Kaarlen kentällä perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia