AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2016

​Rajamäki: "Hyvä tasapainoinen joukkue-esitys"

​Rajamäki: "Hyvä tasapainoinen joukkue-esitys"

"Rapa" kiitteli KuPSin esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkue jatkoi nousujohteista suuntaustaan lauantain sarjakierroksella.

Kuopiolaiset kukistivat Vaasan Palloseuran maalein 1-0 helteisellä Savon Sanomat Areenalla nousten sarjataulukossa jo viidennelle tilalle ankean alkukauden jälkeen.

KuPS-hyökkääjä Saku Savolaisen hieno puskuosuma riitti ratkaisemaan tasaväkisen ottelun ja kuopiolaiset saavuttivat liigassa jo kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa. Lauantai-ilta päättyi siten iloisiin kuopiolaistunnelmiin.

- Se missä me onnistuttiin oli, että prässipeli toimi hyvin varsinkin toisella jaksolla. Me saatiin onnistumisia myös ensi jaksolla. Vaasalla oli pallo, oli kuitenkin 70-prosenttisesti Vaasan omalla kenttäpuoliskolla ja siltä osin peli oli hyvin kontrollissa, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki iloitsi voitokkaan ottelun jälkeen.

- Toisella jaksolla me olisimme voineet tehdä pari maalia enemmän. Lopussa vähän väsyttiin, passivoiduttiin ja puolustettiin 1-0-johtoa. Loppuaika pelattiin enimmäkseen meidän puoliskolla. Hyvä tasapainoinen esitys meidän joukkueelta, Rajamäki kiitteli.

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen joutui jäämään viime hetkillä pois kokoonpanosta. Poissaolo ei sen suuremmin näkynyt kotijoukkueen otteissa.

- Keskikentällä Paul Onobi ja Tijan Jaiteh olivat todella hyviä. Pennasen poissaolo ei vaikuttanut pelaamiseen, sillä Urho Nissilä oli samassa roolissa. Puolustaminen on ollut hyvää, kolmessa viime pelissä on saatu oman boksin puolustamiseen ryhtiä ja nyt se toimii. Nyt ei helpolla enää pääse paikoille meidän päädyssä. Kuitenkin prässi ylhäällä ja pallollinen pelaaminen pallonriiston jälkeen olivat ne tärkeämmät asiat, valmentaja painotti.


KuPSin seuraava ottelu RoPS-KuPS Raatin stadionilla perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia