AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2016

​Takatalvi pakotti Interin sisätiloihin

​Takatalvi pakotti Interin sisätiloihin

Henrik Moisander on seuraavaksi tulessa torstaina RoPS:aa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaina Turun alueelle satanut lumipeite ei estä Interin seuraava kotiottelua torstaina. Interin maanantain harjoitussuunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi.

Varsinais-Suomessa herättiin maanantaiaamuna talvisissa olosuhteissa, kun yön aikana oli satanut lunta noin kymmenen senttiä. Lumipeite vaikutti myös Interin maanantaiaamun ohjelmaan. Suunniteltu palauttava harjoitus jouduttiin siirtämään Kupittaalta M&M Kuntotalolle.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma oli lähinnä huvittunut takatalven iskemisestä Turun alueelle.

- Tulimme yöllä Vaasasta ja siihen aikaan Turussa satoi lunta. Aamulla täällä oli sitten täysin talviset olosuhteet. Jouduimme tämän takia siirtämään harjoitukset sisätiloihin, jotta vältyimme lumisodalta, Dragtsma vitsailee Interin verkkosivuilla.

Interin seuraava Veikkausliigaottelu pelataan Veritas Stadionilla torstaina RoPS:aa vastaan kello 18.30. Tuon ottelun pelaaminen ei kuitenkaan ole vaarassa, sillä lämpöä Turun alueelle on luvattu lähes +15 astetta. Myös satanut lumi suli lopulta pois jo maanantai-iltapäivän aikana.


FC Inter - RoPS Veritas Stadionilla torstaina 28.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia