AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2016

​Källman ensimmäisestä liigaosumastaan: "Ei tarkkaa muistikuvaa"

​Källman ensimmäisestä liigaosumastaan: "Ei tarkkaa muistikuvaa"

Kuva: Juha Tamminen

Uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin tehnyt FC Interin Benjamin Källman aikoo tarkistaa maalinsa vielä videolta.

Inter piti kannattajiaan jännityksessä lähes ottelun loppuun asti maanantaina Veritas Stadionilla. Lopulta kotijoukkue juhli ottelussa 3-1 (0-1) voittoa, vaikka oli kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua häviöllä vielä 0-1.

Interin maaleista ottelussa vastasivat järjestyksessä kauden kolmannen osuman tehnyt Egzon Belica, uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin puskenut Benjamin Källman ja päätösnumerot upottanut Sebastian Mannström.

Uransa ensimmäisen maalin tehneen Källmanin mielestä Inter käänsi pelin lopulta itselle onnistuneiden vaihtojen ansiosta.

- Olimme vähän alakynnessä, mutta vaihtojen myötä saimme otetta pelistä ja onnistuimme tekemään kaksi maalia. Niiden jälkeen peli oli täysin hallussamme, kommentoi Källman ottelun ratkaisuhetkiä FC Interin verkkosivuilla.

Interin voittomaalin Faith Obilorin keskityksestä lopulta puskenut nuori hyökkääjä oli luonnollisesti innoissaan maalista, vaikka ei vielä pelin jälkeen siitä oikein mitään muistanutkaan.

- Juho (Salminen) pudotti pallon Obilorille, joka keskitti sen maalille. Menin palloon ja sen jälkeen näin, että se oli maalissa. Tarkkaa muistikuvaa ei siitä minulla ole, mutta fiilis sen jälkeen oli upea, kertasi Källman.


VPS - FC Inter sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia