AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2016

​Ilves kolmantena seurana laatujärjestelmän tasolle 4

​Ilves kolmantena seurana laatujärjestelmän tasolle 4

Ilves on valittu kolmantena seurana Suomessa laatujärjestelmän tasolle neljä.

Palloliiton kehittämä seurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä.

Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan seuran urheilutoiminnan ja sitä tukevan hallinnon sekä muiden tukitoimintojen kehittämistä. Kokemusten perusteella pelkällä urheilutoiminnan kehittämisellä ei voida luoda parasta mahdollista ympäristöä sekä pelaajan että seuran pitkäjänteiselle ja suunnitelmalliselle kehittämiselle. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Ilves sai tiistaina auditointiin vahvistuksen, jossa kerrottiin seuran täyttävän johtamisessa, viestinnässä ja markkinoinnissa sekä tietenkin urheilutoiminnassa tasolle neljä vaadittavat kriteerit. Ilves on Tampereen piirin ensimmäinen seura ja Suomen kolmas seura, joka saa neljän tähden luokituksen. Yksikään seura ei ole vielä saavuttanut tasoa 5.

Ilveksen tason 5 auditointi järjestetään toukokuussa.


SJK-Ilves sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia