AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2016

​"Hienoa kolmikantayhteistyötä Ahvenanmaalla"

​"Hienoa kolmikantayhteistyötä Ahvenanmaalla"

Kuva: Juha Tamminen

Maalivahti Craig Wightin sopimus IFK Mariehamnin kanssa on hyvä osoitus erinomaisesti toimivasta yhteistyöstä ahvenanmaalaisessa jalkapallossa.

Wight allekirjoitti Grönvittin kanssa kautta 2016 koskevan sopimuksen, mutta jatkaa myös entisessä tehtävässään Naisten Liigan Åland Unitedin maalivahti- ja apuvalmentajana.

IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kiittelee sujuvaa yhteistyötä seurojen kesken ja muistuttaa myös Kakkosen FC Ålandin olevan samassa veneessä mukana.

- Tämä on hienoa kolmikantayhteistyötä ahvenanmaalaisessa jalkapallossa. Craig jatkaa tehtävässään Åland Unitedissa, mutta nousee nyt lisäksi meille maalivahdiksi, Mattsson sanoo.

- Sekä FC Åland että IFK ovat olleet vielä yhden maalivahdin tarpeessa. Se, että Craig Wight nyt ottaa sen roolin Åland Unitedin tehtäviensä ohella, tarkoittaa ettei sen enempää FC Ålandin kuin IFK:nkaan tarvitse lähteä etsimään maalivahtia esimerkiksi Ahvenanmaan ulkopuolelta. Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että Åland United antaa Craigille tämän mahdollisuuden.

Lisää uutisia