AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2016

Dragtsma: "Tulos sapettaa melkoisesti"

Dragtsma: "Tulos sapettaa melkoisesti"

Job Dragtsmaa jäi kaivelemaan kahden maalin johdon menettäminen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin haaveet Liigacupin finaalipaikasta kariutuivat torstaina HJK:n kanssa pelattuun 2-2-tasapeliin.

Interillä oli jo toinen jalka Liigacupin finaalissa, mutta paikka loppuottelussa jäi kuitenkin vain haaveeksi HJK:n noustua kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-2(1-0) tasapeliin Javenture Areenalla pelatussa Liigacupin ottelussa.

- Kyllähän tämä tulossa sapettaa melkoisesti. Ei niinkään finaalipaikan menetys vaan se, että hukkasimme kahden maalin johdon kahteen todella helposti päästettyyn maaliin, murisi Interin päävalmentaja Job Dragtsma pelin jälkeen seuran verkkosivuilla.

Jossiteltavaa Dragtsmalle jäi myös HJK:lle tuomitusta rankkarista ja pelin lopussa Interille tuomitsematta jääneestä pilkusta.

- Heidän rankkari oli helposti tuomittu. Meillä oli pelin lopussa vastaavanlainen tilanne, mutta siitä ei tuomittu mitään, ihmetteli Dragtsma.

Itse ottelussa Dragtsman mukaan Interin peli kulki suunnitelman mukaan ensimmäisen tunnin. Sen jälkeen tuli seinä vastaan.

- Jaksamme pelata tällä hetkellä reilun tunnin. Sen jälkeen jalka alkoi painamaan ja HJK pääsi peliin mukaan. Tulevien viikkojen tavoite on saada pelaajien kunto sille tasolle, että jaksamme pelata läpi ottelun, totesi Dragtsma pelin jälkeen.

Lisää uutisia